Citrienfonds Impactfestival

Kom op 13 oktober naar de Prodentfabriek in Amersfoort voor het grote Citrienfonds Impactfestival!

Tijd:     12.00 tot 17.30 uur
Plaats: Prodentfabriek Amersfoort

De Prodentfabriek ligt op een kwartiertje lopen van Amersfoort Centraal. Er is een parkeergarage naast het terrein (€8,- met uitrijkaart van de Prodentfabriek).

De aanleiding
De huidige programmaperiode van het Citrienfonds loopt ten einde. Tijd voor een feestje! We delen mooie resultaten, kijken wat er nodig is om nóg verder te komen en we werpen natuurlijk een blik op de toekomst. We nodigen je van harte uit om erbij te zijn.

Voor wie?
Voor iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij het Citrienfonds en de Citrienfondsprogramma’s e-health, Registratie aan de bron, Doen of laten? en Naar regionale oncologienetwerken. We hopen dat iedereen die deelneemt of -nam aan onze projecten en ook alle ‘meedenkers’ aanwezig zullen zijn. Want één ding weten we zeker: dit balletje hebben we sámen aan het rollen gebracht!

Wat kun je in ieder geval verwachten?

 • Fijne festivalsfeer en alle ruimte om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Met foodtrucks, muziek en feestelijke drankjes.
 • Mooie resultaten en impactverhalen in interactieve deelsessies door de vier programma’s.
 • Gedeelde conclusies na bijna acht jaar innoveren en implementeren. Hoe breng je het balletje aan het rollen? Welke succesfactoren zien we om nóg verder te komen?
 • Een verrassende en vrolijke terugblik op acht jaar Citrien, werktitel: Van wilde ideeën naar een brede beweging. Hoe innovatie floreert door vrijheid, ruimte en vertrouwen.
 • En natuurlijk ook een vooruitblik: hoe gaat het balletje verder rollen voor de programma’s en het Citrienfonds?

  Schrijf je hier alvast in!
  Wil je erbij zijn op 13 oktober? Schrijf je dan alvast in. Deelname is kosteloos.

  We geven het programma van het grote Citrienfonds Impactfestival de komende maanden verder vorm. We houden je op de hoogte!

Vragen?
Neem contact met ons op via citrien@nfu.nl.

Mede namens de programmaleiders Carolien, Tijn, Marlies en Hans,

Het Citrienfonds-team

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren